Κατηγορίες

Κλειδαρία θωρακισμένων θυρών omega plus

κλειδαριές ασφαλείας πορτών ωmega plus
Views: 10551 Κωδικός Προϊόντος: 314
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα:

Οι κλειδαριές για θωρακισμένες πόρτες με σύστημα OMEGA PLUS του MUL-T-LOCK ITALY, υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και είναι κατάλληλες για την αντικατάσταση όλων των γνωστών κλειδαριών θωρακισμένης πόρτας.

Οι κλειδαριές παραδίδονται με 3 ζωές και συνοδεύονται με την κάρτα ιδιοκτησίας μέσω της οποίας κατασκευάζονται αντίγραφα κλειδιών στο OMEGA POINT εξουσιοδοτημένο καταστημα  μας .Oι κλειδαριές μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν αριστερές ή δεξιές και χωρίζονται σε 3 κατηγορίες: τύπου CISA, τύπου ATRA, τύπου MOTTURA. Επίσης  παρέχουμε  γραπτή 2ετή  εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας  της κλειδαριάς  εφ'όσον τοποθετηθειί από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Το εργοστάσιο MUL-T-LOCK ITALY ειδικεύεται στην κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας κλειδαριών για θωρακισμένες πόρτες. Στα προϊόντα του περιλαμβάνονται κλειδαριές θωρακισμένης πόρτας με κύλινδρο, κλειδαριές με κλειδί χρηματοκιβωτίου και κλειδαριές με το πατενταρισμένο σύστημα OMEGA.


Πλεονεκτήματα της κλειδαριάς OMEGA PLUS.

• Ο υψηλής τεχνολογίας μηχανισμός με γρανάζια που διαθέτει (κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία) αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς παρέχοντας ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία.

• Η κλειδαριά αντικαθιστά τους πιο γνωστούς τύπους κλειδαριάς ασφαλείας θωρακισμένης πόρτας. (CISA, ATRA, MOTTURA, POTENT, TESIO, SECUREMME κ.λπ.)

• Παραδίδεται με έναν βασικό συνδυασμό και καινοτομεί με την παροχή δύο επιπλέον συνδυασμών αλλαγής. Η αλλαγή μπορεί να γίνει εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη.

• Πρακτικό πτυσσόμενο κλειδί.

• Εγκεκριμένη από το ΙΤΑΛΙΚΟ “ISTITUTO GIORDANO”.

 


ΤΥΠΟΙ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ OMEGA PLUS CISA 

Κλειδαριές OMEGA PLUS τύπου CISA.
(όλες οι κλειδαριές αυτής της κατηγορίας έχουν κέντρο 60mm και τη γλώσσα του ανοίγματος από πάνω).

 


Κλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 4 πίρους και γλώσσα.Kλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 4 πίρους, γλώσσα, ηλεκτρική.

 


Κλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 3 πίρους και γλώσσα.


Κλειδαριά OMEGA PLUS, 3 πίρους και γλώσσα. Οι πίροι περισσεύουν κατά 13mm και έτσι μετατρέπουν την κλειδαριά σε κέντρο 70mm.


Κλειδαριά OMEGA PLUS, 4 πίρους και γλώσσα. Οι πίροι περισσεύουν κατά 13mm και έτσι μετατρέπουν την κλειδαριά σε κέντρο 70mm.


Kλειδαριά ΟΜΕGA PLUS, κέντρο 60mm με κύλινδρο, 4 πίρους γλώσσα και σταθερό κλείδωμα.


Kλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 4 πίρους, γλώσσα, ηλεκτρική.

 

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ OMEGA PLUS ΤΥΠΟΥ ATRA 
(όλες οι κλειδαριές αυτής της κατηγορίας έχουν κέντρο 70 mm και τη γλώσσα του ανοίγματος από κάτω).

 

Κλειδαριά ΟMEGA PLUS, κέντρο 70 mm, 4 πίρους και γλώσσα.
 

Κλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 70mm, 4 πίρους με κενό ανάμεσα τους, γλώσσα και ενεργό κύλινδρο. Ιδανική για την αντικατάσταση κλειδαριών τύπου TESIO NEW.

 

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ OMEGA PLUS ΤΥΠΟΥ  MOTTURA .
(όλες οι κλειδαριές αυτής της κατηγορίας έχουν κέντρο 60mm και τη γλώσσα του ανοίγματος από κάτω).

 


Kλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 4 πίρους και γλώσσα.Κλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 3 πίρους και γλώσσα.Κλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 3 πίρους και γλώσσα που περισσεύει 23mm.Κλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 4 πίρους και γλώσσα. Οι πίροι περισσεύουν κατά 13mm και έτσι μετατρέπουν την κλειδαριά σε κέντρο 70mm.Kλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 3 πίρους και γλώσσα. Οι πίροι εξέχουν κατά 13mm έξω έτσι ώστε μετατρέπουν την κλειδαριά σε κέντρο 70mm.

 


Κλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm, 5 πίρους.


Κλειδαριά ΟΜΕGA PLUS, κέντρο 60mm, 3 πίρους.Kλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 90mm, 3 πίρους και γλώσσα. H κλειδαριά Οmega για αντικατάσταση της κλειδαριάς τύπου GARDESA.Κλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm με κύλινδρο, 4 πίρους, γλώσσα και σταθερό κλείδωμα.


Κλειδαριά OMEGA PLUS, με κύλινδρο, 4 πίρους, γλώσσα και σταθερό κλείδωμα. Οι πίροι περισσεύουν κατά 13mm και έτσι μετατρέπουν την κλειδαριά σε κέντρο 70mm.Κλειδαριά OMEGA PLUS, κέντρο 60mm με κύλινδρο, 3 πίρους, γλώσσα και ρυθμιζόμενο block.


Κλειδαριά OMEGA PLUS, με κύλινδρο, 3 πίρους, γλώσσα και ρυθμιζόμενο block. Οι πίροι περισσεύουν κατά 13mm και έτσι μετατρέπουν την κλειδαριά σε κέντρο 70mm.