Κατηγορίες

AGB

AGB ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΜΕΣΟΠΟΡΤΑΣ
Views: 4127 Κωδικός Προϊόντος: 556
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
0 Product(s) Sold
Ποσότητα:
 

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ AGB ΧΩΝΕΥΤΕΣ ΜΕΣΟΠΟΡΤΑΣ

Κλειδαριές χωνευτές μεσόπορτας AGB με διάφορα κέντρα και διάφορα φινιρίσματα που για ευκολία τις χωρίζουμε σε 5 κατηγορίες.

B575-576
Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 40mm ή 45mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 75mm. Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής μπορεί να έχουν τετράγωνή ή οβάλ πλάκα και φινίρισμα brass ή nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν 2 κλειδιά, πρόσωπο πλάτους 24mm και αντίκρισμα για το κάσωμα.

________________________________________

B592-591
Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 40mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 90mm (τύπου Θεσσαλονίκης). Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής μπορεί να έχουν τετράγωνη ή οβάλ πλάκα και φινίρισμα brass ή nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν 2 κλειδιά και πρόσωπο πλάτους 22mm. Η κατηγορία αυτή διαθέτει και κλειδαριά μπάνιου (χωρίς κλειδαρότρυπα) με κέντρο 50mm.

________________________________________

B572-571
Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 40mm ή 50mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 70mm (τύπου Piccolo). Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής μπορεί να έχουν τετράγωνη ή οβάλ πλάκα και φινίρισμα brass ή nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν 2 κλειδιά και πρόσωπο πλάτους 20mm. Η κατηγορία αυτή διαθέτει και κλειδαριά μπάνιου (χωρίς κλειδαρότρυπα) με κέντρο 50mm.

________________________________________

B011
Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 50mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 90mm (τύπου MEDIANA). Οι κλειδαριές τύπου MEDIANA διαθέτουν μόνο μια κεντρική γλώσσα η οποία κλειδώνει με το κλειδί. Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής έχουν οβάλ πλάκα και φινίρισμα brass ή nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν 2 κλειδιά και πρόσωπο πλάτους 18mm.

________________________________________

  •